Thursday, 30 August 2012

Tamantnye internship~

Assalamualaikum..

Alhamdulillah tamat sudah praktikal. Actually bulan lepas dh habis, tapi manager suruh sambung lagi sebulan untuk siapkan file-file yang pending tu. So tinggal 10 hari je lagi sisa-sisa cuti..huk..huk :( 


Tikah(yang slalu tak mengaku umur dia lg tua dari aku :) ) 
Aina, Ila, Fisah(Pendiam tapi still boleh join kepala gila2 orang lain. Oh ye fisah selalu kena ejek chicken sebab dia jarang sebut ayam kalo nak makan ayam. Dia selalu sebut chicken je..sowie fisah sebab slalu kacau ko hehe)
Zatie(Perunding untuk aku, tirah, pain & tikah. Pape tak taw, dia la orang yang kita cari!) 
Ewa, Lala(Suka sediakan breakfast. hehe Uolls masak memang sedap!) 
Fira, Sarah (Ha yang nie memang otak gile2. ada je cerita deorang. kalo nak gosip memeng best :) ) 
Pain, Tirah (Yang ni kawan baik boleh, kawan gado bercakap pun boleh..Kalo takde pain memang sunyi la office. Kalo takde tirah pulak, tak pegi keje la kalo kereta aku buat hal. kau la penyelamat aku..huhu tq :) )

Conclusion nye praktikal kat sini memang best walaupun kadang-kadang tu tension sebab banyak keje. Macam-macam pengalaman dapat kat sini. Dari workings sampai la finalise report buat sendiri & dari dormant company sampi la AG dapat rasa. Alhamdulillah :)

Thanks pada boss & semua staff yang banyak membantu (walaupun de yang bising kteorang sambung sebab takut tak dapat duet raye kn..huhu).  Staff bahagian audit (K.Aishah, K.Ana, K.ita, Ijat, K.nisa & K.ama). Korang sumenye sangat sporting. Thanks sebab ajar kteorang :)










3 comments:

  1. hai,sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

    jemput join..=)

    ReplyDelete
  2. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.50/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hi.. aslkum.. so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete


Cute Polka Dotted Red Bow Tie Ribbon
© Copyright 2012| Izni In My Mind | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™