Monday, 6 August 2012

Iftar sempena habis praktikal ~

Assalamualaikum..

Salam Ramadan yang ke18..emm kejap je masa berlalu. Kalau dok rumah nie sure hari-hari countdown tengok calender bile nak raya. Nasib baik la keje, takde la rasa sangat lambat tu. Last week dua hari berturut-turut berbuka kat luar sempena habis praktikal. First iftar dengan kawan-kawan office kat Regency Hotel. Walaupun tak banyak sangat choice, kire ok la makanan-makanan dia. Berbaloi la bayar RM32. Masa sampai tak ramai orang lagi, so boleh serebu semua makanan letak atas meja!

Member-member praktikal.. Sporting..gila-gila..banyak mulut..Korang sume sangat best!

Next, iftar dengan member UiTM kat Restaurant Simpang Tiga. Masa ni sengaja datang lambat, so makanan kebanyakkannya dah habis. Tengok meja orang sebelah bukan main banyak makanan & nampak cantik-catik, sedap-sedap. Nasib baik la ada yang datang awal, penuh jugak la meja kiteorang. Jadinya makanan korang, makanan aku. Makanan aku, makanan aku jugak..:) First time pergi sini sebab orang kata makan sini mahal. Untuk berbuka nie agak murah sikit la dari hotel-hotel RM26. Emmm for me tak berapa nak sedap pun masakan dia. presentation je ok kot. Makanan kat sini ala2 masakan indonesia. Tapi aku rasa makan kat indon dulu Restaurant Simpang Raya lagi sedap!

Member-member UiTM

Setakat nie baru dua hari je bebuka kat luar. enjoy berbuka dengan korang semua.. :)

*Tak banyak gambar makanan & presentation dia, coz lupa nk cas camera







2 comments:

  1. salam kenal..selamat hari raya..

    ReplyDelete
  2. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.50/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete


Cute Polka Dotted Red Bow Tie Ribbon
© Copyright 2012| Izni In My Mind | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™